Ruim 90 jaar uw dakdekker

in Groningen, Friesland en Drenthe

Dakdekker in Groningen

Wie Smid & Hollander zegt, zegt vakmanschap. Want het dakdekkersvak zit in de haarvaten van onze organisatie. Hierbij kunnen we bogen op de kennis en kunde die we in de afgelopen 90 jaar als dakdekkersbedrijf in Groningen hebben opgebouwd. Kennis van materialen en kennis over het gebruik van het dak. Maar ook kennis over de duurzaamheid van het dak. Want dankzij ons innovatieve vermogen voldoen we altijd aan de eisen van de tegenwoordige tijd.

Waarom kiezen voor ons?

Sinds 1928 een stabiel begrip als dekdekker in Groningen

Innovatieve dakoplossingen

SERVICE met hoofdletters

Zekerheid d.m.v. ontzorgen

Lange levensduur en minimaal onderhoud

Meer dan alleen dakdekkers…

Deze voortdurende ontwikkeling vragen we eveneens van onze medewerkers. Bij Smid & Hollander trainen we onze eigen mensen.
Daardoor zijn de medewerkers van Smid & Hollander meer dan alleen dakdekkers; ze zijn verantwoordelijk voor het dak én de relatie met u als opdrachtgever. En met onze bouwkundige en bouwfysische kennis kijken we verder dan het dak alleen.

U kunt bij ons terecht voor het hele proces, van het aanleggen van het dak tot aan het onderhoud. We denken met u mee over de meest optimale oplossing, zowel op het gebied van dakconstructie en veiligheid, maar ook over kosten en rendement.

Bescherming en afdichting van bouwconstructies is de specialiteit van Smid & Hollander, dakdekker in Groningen, maar ook op het gebied van duurzaamheid creëert Smid & Hollander Dakbouw in Groningen toegevoegde waarde.
Lees meer …

Zoekt u in Groningen een dakdekker?

050-5424000

Smid en Hollander Dakbouw B.V. staat voor u klaar in heel Noord Nederland.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in a.u.b.

  Aangesloten bij:  VEBIDAK – Meer met minder – Duursamen – VCA* gecertificeerd

  Bekijk hier een overzicht van Smid en Hollander's laatste nieuws & updates

  Smid en Hollander e-zine

  Meld u nu aan op de Smid en Hollander nieuwsbrief

  Exclusieve voordelen, als eerste toegang tot belangrijk nieuws, inspiratie en informatie over o.a. innovatieve materialen en meer…

   

  © 2024 Smid en Hollander Dakbouw B.V.

  Essence E-Services