24/7 BEREIKBAAR

050-5424000

Nieuwbouw: de juiste dakbedekking voor uw dakconstructie

Uw

Wensen

Zorgen dat een gebouw wordt voorzien van het juiste daksysteem is een enorme verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw of industrie; uw wensen vormen voor Smid & Hollander Dakbouw de basis voor de keuze van de materialen.

Onze

Oplossingen

Gecombineerd met de kennis van Smid & Hollander Dakbouw over de mogelijkheden, wordt de beste oplossing voor uw dakconstructie gekozen.
Met onze bouwkundige en bouwfysische kennis kijken we verder dan het dak alleen.

Smid & Hollander Dakbouw werkt vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Oftewel, hoe sluit de dakconstructie aan op andere constructies van uw gebouw. Hierbij hechten wij grote waarde aan goede afstemming met de andere bij de bouw betrokken partijen.

Maatwerk

voor elk type dakconstructie

Smid & Hollander Dakbouw biedt totaaloplossingen voor elk gewenste daktype, waar onder platte daken, parkeerdaken, vegetatiedaken, energie opwekkende daken, dakterrassen en daktuinen, balkons en galerijen.

Wij hebben kennis van alle materialen: Bitumineuze dakbedekking, kunststof dakbedekking, diverse isolatiematerialen (waaronder PIR, PUR, EPS, steenwol), dakafwerkingen (grind, tegels), dakaccessoires en veiligheidssystemen. Altijd toegepast volgens de laatste ontwikkelingen.

Inspiratie

Tentamenhal Rijksuniversiteit Groningen

voorzien van een oplossing die voldoet aan alle eisen, van esthetiek tot duurzaamheid. Het licht hellende dak van de tentamenhal is voorzien van een NOx coating.
Lees meer

24 uur per dag bereikbaar

050-5424000

Bij daklekkage is ons serviceteam snel inzetbaar. Ons serviceteam is namelijk 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf.

 

Dakinspectie

Deskundig uitgevoerde dakinspecties

door Smid & Hollander Dakbouw, stellen gebouweigenaren en -beheerders in staat de kwaliteit van hun platte daken bestand in kaart te brengen.

 

Aangesloten bij:  VEBIDAK – Meer met minder – Duursamen – VCA* gecertificeerd

Contactformulier

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in a.u.b.

Dak onderhoudscontract: Voorkom onnodige kosten

Met goed onderhoud kunt u in veel gevallen daklekkage en andere dakschade voorkomen. Met bijvoorbeeld een onderhoudscontract bespaart u uiteindelijk op kosten aan reparaties aan uw platte dak.

Ook na de oplevering van een dakwerk (nieuwbouw of renovatie) voelen wij ons verantwoordelijk voor uw dak. Net als andere zaken, heeft ook het dak onderhoud nodig. Hiermee voorkomt u lekkages en verstoppingen.

Dak onderhoud kan bestaan uit een enkele (gratis) inspectie met een daaruitvolgend onderhoudsadvies. 

Soms is plaatselijke vervanging, reiniging, of een nieuwe laag dakbedekking voldoende om uw dak nog jarenlang waterdicht te houden.

U kunt ook kiezen voor het afsluiten van een onderhoudscontract, waarbij het dak jaarlijks wordt geïnspecteerd en onderhouden. Met een onderhoudscontract voorkomt u onnodige kosten: u kunt dakinspectie en onderhoud jaarlijks budgetteren en bent verzekerd van een optimaal dak. U ontvangt daarbij jaarlijks een duidelijke rapport over uw dak, met een inschatting van de levensduur.

Bekijk hier een overzicht van Smid en Hollander's laatste nieuws & updates

Smid en Hollander e-zine

Meld u nu aan op de Smid en Hollander nieuwsbrief

Exclusieve voordelen, als eerste toegang tot belangrijk nieuws, inspiratie en informatie over o.a. innovatieve materialen en meer…

 

© 2020 Smid en Hollander Dakbouw B.V.

Essence E-Services