24/7 BEREIKBAAR

050-5424000

Duurzaamheid en milieu

Bescherming en afdichting van bouwconstructies is onze specialiteit, maar ook op het gebied van duurzaamheid creëert Smid & Hollander Dakbouw toegevoegde waarde

Duurzaamheid in de meest brede zin van het woord, want Smid & Hollander Dakbouw ontwikkelt en levert dakconcepten vanuit de gedachte van een optimale gebouwfunctie én een minimale impact voor het milieu. Onze daken zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur.

Het gebruik van duurzame materialen met een lage milieu-impact en flinke laag isolatie draagt bovendien bij aan een vermindering van de totale milieuschade.

Eco-Activ® dakconcepten: toegevoegde waarde voor het dak

Oplossingen die veel verder reiken dan het dak zelf, zijn de Eco-Activ® dakconcepten. Hierbij wordt elke vierkante meter dakoppervlakte ingezet voor het verbeteren van de omgeving en grijpt daarmee direct positief in op het milieu.

Dankzij onze kennis zijn wij nog beter in staat om u van de meest optimale dakoplossing te voorzien. Smid & Hollander Dakbouw is producent én leverancier, innovator én specialist in duurzaamheid. Dus kiest u voor Smid & Hollander Dakbouw, dan kiest u voor de toegevoegde waarde van een dak.

Energie beheer:
ICOSUN Zonne-energiesystemen

Water management:
ICOFLOR groendaksysteem

Lucht kwaliteit:
Laat Noxite® dakbedekking de lucht zuiveren.

CO2-prestatieladder

Het terugdringen van de CO2-uitstoot door het verlagen van het energieverbruik en het verminderen van het grondstofverbruik is voor Smid & Hollander een belangrijk issue. Voor Smid & Hollander Dakbouw, was het een logische stap om deel te nemen aan het CO2-prestatieladder initiatief.

De ladder geeft inzicht in de mate waarin een bedrijf actief werk maakt van CO2-reductie. Hoe hoger op de ladder, hoe hoger de fictieve korting op de inschrijfprijs bij openbare aanbestedingen.

Download brochure

 

Contactformulier

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in a.u.b.

Aangesloten bij:  VEBIDAK – Meer met minder – Duursamen – VCA* gecertificeerd

Bekijk hier een overzicht van Smid en Hollander's laatste nieuws & updates

Smid en Hollander e-zine

Meld u nu aan op de Smid en Hollander nieuwsbrief

Exclusieve voordelen, als eerste toegang tot belangrijk nieuws, inspiratie en informatie over o.a. innovatieve materialen en meer…

 

© 2020 Smid en Hollander Dakbouw B.V.

Essence E-Services