24/7 BEREIKBAAR

050-5424000

Dakrenovatie

Bij renovatie van het dak spelen de milieu- en klimaatvraagstukken tegenwoordig een grote rol.

Bij renovatie van het dak spelen de milieu- en klimaatvraagstukken tegenwoordig een grote rol. Mogelijke innovatieve duurzame aanpassingen leiden tot lagere energiekosten, langere levensduur, milieuverbeteringen en energie-opbrengsten. Denk bij voorbeeld toepassing van een vegetatie dak, een zonne-energie opwekkend dak en hergebruik van oude dakbedekking.

Wij adviseren u deskundig in het geheel of gedeeltelijk vernieuwen van uw dakbedekking, met of zonder isolatie. Neem contact op voor een dakinspectie. Zo weet u snel wat de staat is van uw dak en op welke manier de levensduur kan worden verbeterd.

 

Ruim 90 jaar!

Uw dakdekker in Groningen, Friesland en Drenthe.

24/7 Bereikbaar!

U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf.

Smid & Hollander Dakbouw voor duurzame daken

  • Duurzame materialen

  • Isolatie

  • Onderhoudsvriendelijke daken

  • Lange levensduur

  • Eco-Activ® dakconcepten

Neem vandaag nog contact met ons op

voor meer infomatie of advies over onze dakbedekking en diensten

Dak onderhoudscontract: Voorkom onnodige kosten

Met goed onderhoud kunt u in veel gevallen daklekkage en andere dakschade voorkomen. Met bijvoorbeeld een onderhoudscontract bespaart u uiteindelijk op kosten aan reparaties aan uw platte dak.

Ook na de oplevering van een dakwerk (nieuwbouw of renovatie) voelen wij ons verantwoordelijk voor uw dak. Net als andere zaken, heeft ook het dak onderhoud nodig. Hiermee voorkomt u lekkages en verstoppingen.

Dak onderhoud kan bestaan uit een enkele (gratis) inspectie met een daaruitvolgend onderhoudsadvies. 

Soms is plaatselijke vervanging, reiniging, of een nieuwe laag dakbedekking voldoende om uw dak nog jarenlang waterdicht te houden.

U kunt ook kiezen voor het afsluiten van een onderhoudscontract, waarbij het dak jaarlijks wordt geïnspecteerd en onderhouden. Met een onderhoudscontract voorkomt u onnodige kosten: u kunt dakinspectie en onderhoud jaarlijks budgetteren en bent verzekerd van een optimaal dak. U ontvangt daarbij jaarlijks een duidelijke rapport over uw dak, met een inschatting van de levensduur.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in a.u.b.

Aangesloten bij:  VEBIDAK – Meer met minder – Duursamen – VCA* gecertificeerd

Bekijk hier een overzicht van Smid en Hollander's laatste nieuws & updates

Smid en Hollander e-zine

Meld u nu aan op de Smid en Hollander nieuwsbrief

Exclusieve voordelen, als eerste toegang tot belangrijk nieuws, inspiratie en informatie over o.a. innovatieve materialen en meer…

 

© 2020 Smid en Hollander Dakbouw B.V.

Essence E-Services