Daklekkage of andere dakschade?

Bij daklekkage is ons serviceteam snel inzetbaar. Onze medewerkers beschikken over de kennis en ervaring om de meest uiteenlopende reparaties aan uw platte of licht hellende dak naar tevredenheid te klaren.

Dak onderhoudscontract: Voorkom onnodige kosten

Met goed onderhoud kunt u in veel gevallen daklekkage en andere dakschade voorkomen. Met bijvoorbeeld een onderhoudscontract bespaart u uiteindelijk op kosten aan reparaties aan uw platte dak.

Ook na de oplevering van een dakwerk (nieuwbouw of renovatie) voelen wij ons verantwoordelijk voor uw dak. Net als andere zaken, heeft ook het dak onderhoud nodig. Hiermee voorkomt u lekkages en verstoppingen.

Dak onderhoud kan bestaan uit een enkele inspectie met een daaruitvolgend onderhoudsadvies. 

Soms is plaatselijke vervanging, reiniging, of een nieuwe laag dakbedekking voldoende om uw dak nog jarenlang waterdicht te houden.

U kunt ook kiezen voor het afsluiten van een onderhoudscontract, waarbij het dak jaarlijks wordt geïnspecteerd en onderhouden. Met een onderhoudscontract voorkomt u onnodige kosten: u kunt dakinspectie en onderhoud jaarlijks budgetteren en bent verzekerd van een optimaal dak. U ontvangt daarbij jaarlijks een duidelijke rapport over uw dak, met een inschatting van de levensduur.

Bel in geval van daklekkage of dakschade:

050-542 40 00

of vul onderstaand daklekkage meldingsformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om in overleg een afspraak voor reparatie van uw platte dak te maken.

 

Daklekkage en -schade meldingsformulier

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in a.u.b.

  Soort melding: lekkageschadeinspectieoverig
  UW DAG/DAGDEEL VOORKEUR:

  Aangesloten bij:  VEBIDAK – Meer met minder – Duursamen – VCA* gecertificeerd

  Bekijk hier een overzicht van Smid en Hollander's laatste nieuws & updates

  Smid en Hollander e-zine

  Meld u nu aan op de Smid en Hollander nieuwsbrief

  Exclusieve voordelen, als eerste toegang tot belangrijk nieuws, inspiratie en informatie over o.a. innovatieve materialen en meer…

   

  © 2024 Smid en Hollander Dakbouw B.V.

  Essence E-Services