24/7 BEREIKBAAR

050-5424000

De deskundig uitgevoerde dakinspecties door Smid & Hollander Dakbouw stellen gebouweigenaren en -beheerders in staat de kwaliteit van hun platte daken bestand in kaart te brengen. Hierbij wordt aandacht besteed aan de (bouwfysische) toestand van het pand en wordt het dak getoetst aan de geldende eisen van het Bouwbesluit, zoals isolatiewaarde, constructie-opbouw, detaillering (BRL) en stormvastheid (o.a. NEN 6702).

 

Dakinspectie rapport

Op basis van de bevindingen wordt een dakinspectierapport (renovatievoorstel/advies) opgesteld. Een dakinspectierapport bevat foto’s van het betreffende dak, gegevens over de staat van het dak, de tijdsduur dat het dak vermoedelijk nog mee kan en hoe de levensduur verbeterd kan worden. Dit rapport kunt u gebruiken als basis voor planmatig onderhoud. Het advies wordt altijd voorzien van een prijsopgave.

U kunt kiezen voor een enkele inspectie met een daaruitvolgend onderhoudsadvies. U kunt ook kiezen voor het afsluiten van een dak onderhoudscontract, waarbij het dak jaarlijks wordt geïnspecteerd en onderhouden.

Vraag naar een dakinspectie

Wilt u meer weten over de staat van uw dak, hoe lang uw dak nog mee kan en op welke manier de levensduur kan worden verbeterd? Neem dan contact op voor een dakinspectie. U ontvangt dan, in geval van benodigd dakonderhoud, een vrijblijvende prijsopgave.

 

Aangesloten bij:  VEBIDAK – Meer met minder – Duursamen – VCA* gecertificeerd

Dak onderhoudscontract: Voorkom onnodige kosten

Met goed onderhoud kunt u in veel gevallen daklekkage en andere dakschade voorkomen. Met bijvoorbeeld een onderhoudscontract bespaart u uiteindelijk op kosten aan reparaties aan uw platte dak.

Ook na de oplevering van een dakwerk (nieuwbouw of renovatie) voelen wij ons verantwoordelijk voor uw dak. Net als andere zaken, heeft ook het dak onderhoud nodig. Hiermee voorkomt u lekkages en verstoppingen.

Dak onderhoud kan bestaan uit een enkele (gratis) inspectie met een daaruitvolgend onderhoudsadvies. 

Soms is plaatselijke vervanging, reiniging, of een nieuwe laag dakbedekking voldoende om uw dak nog jarenlang waterdicht te houden.

U kunt ook kiezen voor het afsluiten van een onderhoudscontract, waarbij het dak jaarlijks wordt geïnspecteerd en onderhouden. Met een onderhoudscontract voorkomt u onnodige kosten: u kunt dakinspectie en onderhoud jaarlijks budgetteren en bent verzekerd van een optimaal dak. U ontvangt daarbij jaarlijks een duidelijke rapport over uw dak, met een inschatting van de levensduur.

Bekijk hier een overzicht van Smid en Hollander's laatste nieuws & updates

Smid en Hollander e-zine

Meld u nu aan op de Smid en Hollander nieuwsbrief

Exclusieve voordelen, als eerste toegang tot belangrijk nieuws, inspiratie en informatie over o.a. innovatieve materialen en meer…

 

© 2020 Smid en Hollander Dakbouw B.V.

Essence E-Services